Happy New Year... let it be GOLD in 2023 with Golden Bearings

Wij wensen iedereen in de eerste plaats een gelukkig en gezond 2023! En voor onze inline sporters mag daar een gouden randje bijkomen!

Op verzoek uit verschillende richtingen kunnen de DOUBLEff GOLDEN CERAMICS vanaf 2023 besteld worden bij al onze dealers! Speciaal om die gouden momenten, waar sporters 24/7 hard voor werken, om te zetten in een blijvende, tastbare herinnering!!

Deze lagers worden gepersonaliseerd met tekst naar eigen keuze. Ze zijn enkel op aanvraag te verkrijgen bij onze dealers. Een uniek geschenk. Een toplager met een unieke gepersonaliseerde “finishing touch”. Deze lagers zijn qua kwaliteit dezelfde als de DOUBLEff CB3 bearings. Ze zijn dus vervaardigd met 6 zwarte ceramische balletjes. Deze lagers zijn dus niet enkel mooi als juweeltje maar ook op en top-lagers! Opgelet: de huls is vervaardigd uit staal (welke goudkleurig geanodiseerd is) waardoor schoonmaken na het skaten in de regen aangewezen blijft. Ze zijn aan één kant open zodat de lagers perfect schoongemaakt kunnen worden en de andere kant hebben ze een afneembaar wit schild (deels staal/deels rubber).
Deze lagers zitten per 16 verpakt in een rond design zwart tinnen doosje.