DOUBLEff inline team leden op WK in Buenos Aires-Argentinië

Lianne Van Loon (NL), Fran Vanhoutte (BEL) en Jorun Geerts (BEL) van ons DOUBLEff inline team vertegenwoordigen hun land tijdens de speedskating competitie.

Op zaterdag 29 oktober starten de World Roller Games (WK voor alle verschillende disciplines op kleine wieltjes, dus ook het WK speedskating) in Buenos Aires- Argentinië. Lianne Van Loon (NL), Fran Vanhoutte (BEL) en Jorun Geerts (BEL) van ons DOUBLEff inline team vertegenwoordigen hun land tijdens de speedskating competitie. Zowel de Nederlandse als Belgische delegatie reisden vorige week zaterdag 22 oktober af naar Buenos Aires om zich optimaal voor te bereiden. TeamNL o.l.v. de Italiaanse Valentina Berga Belloni en Team Belgium onder leiding van de Fransman Remi Hubert.

De wedstrijden op de piste zijn op zaterdag 29, zondag 30 en maandag 31 oktober. Dit op de 200m parabolische piste waar in 2018 de jeugd olympische spelen plaats vonden. De wegwedstrijden op woensdag 2, donderdag 3 en vrijdag 4 november in het centrum van BA. De afsluitende marathon wedstrijd is op zondag 6 november.

Je kan de ½ finales en finales live volgen op de livestream www.worldskategames.tv.

Wij duimen voor een vlot tornooi en mooie resultaten voor onze teamleden.