DOUBLEff inline team kijkt tevreden terug op WK in Italië

Het WK 2023 (IT 26/08-03/09) was zonder twijfel zeer geslaagd voor onze DOUBLEff inline team skaters.

Bij de senioren dames behaalde Lianne van Loon 2x een top 5! Lianne bewijst hiermee dat ze ook in 2023 een stap vooruit gezet heeft en nu echt mag dromen om ooit die mooie regenboogtrui te kunnen veroveren.

Lianne en Fleur Veen behaalden samen met Berber Vonk een 4de plaats op de Relay voor TeamNL.

Ook Jorun Geerts strandde 2x net naast het podium bij de junioren A. Zowel op de afvallingswedstrijd op de piste als op de weg werd ze 4de. Net als bij Lianne en Fleur was er uiteraard wat teleurstelling ivm het net missen van een WK medaille. Maar de teleurstelling werd toch wel vervangen door een gevoel van trots, het hoge niveau van een WK in acht nemend!

Fran was door haar valpartij op de eerste dag van Flanders Grand Prix met een verstoorde voorbereiding afgereisd naar Italië. Met een 11de plaats op de 500m + D piste en 13de plaats op de puntenkoers op de weg moet zij naar omstandigheden meer dan tevreden zijn.

Laurens Bergé behaalde 2 wereld top-10 plaatsen op de weg (8ste op de puntenkoers en 10de op de afvalling)

Sietse Troost kan eveneens tevreden terugkijken als eerste jaars junior met een 11de plaats op de 500m + D piste e, 13de plaats op de afvalling op de weg.

Wij zijn alvast trots op hun prestaties. Het is een eer met hen samen te werken.

Met het WK is het inline seizoen nog niet helemaal afgelopen. De marathon van Berlijn, binnen 2 weken, op zaterdag 23 september is voor de meesten pas écht de afsluiter van het inline seizoen. DOUBLEff wordt in Berlijn vertegenwoordigd door Lianne, Fran, Fleur, Jorun, Brecht en Jordy. Multi-atleet Seppe Odeyn vertegenwoordigt o.a. DOUBLEff, samen met Robrecht Paessen (beiden van @dejogclub) en hun team genoot Dave om de #kingofthecombo titel van 2022 te verdedigen: de marathon van Berlijn skeeleren op zaterdag en lopen op zondag. Veel succes iedereen!