DOUBLEff team rijdsters schitteren op het WK in Buenos Aires!

Onze DOUBLEff ladies Fran, Jorun en Lianne hebben een meer dan geslaagd WK achter de rug en lieten de thuisblijvers met trots genieten van hun schitterende resultaten op het hoogste inline podium! Gefeliciteerd met jullie resultaten Fran, Jorun en Lianne!

Na alle piste- en weg onderdelen werd op zondag 6 november het WK speed inline skaten afgesloten met de marathon door het stadscentrum van Buenos Aires. Het leverde prachtige plaatjes op maar helaas ook gevaarlijke situaties omwille van de chaotische & lakse aanpak van de organisatie.

In de chaotische finale bij de dames werd Lianne van Loon gehinderd door een groep masters waardoor ze eigenlijk kansloos was voor het podium. Fran Vanhoutte bleef wel goed gepositioneerd en werd 3de!! WK brons voor eerstejaars senior Fran Vanhoutte! Daarmee zette ze de kers op de taart van haar tot dan al succesvol verlopen WK met meerdere top 10 uitslagen waarvan zelfs één top-6. Europese kampioene marathon, Lianne, werd ondanks alles toch nog 11de in de eindsprint van de marathon. “Onze” jongste deelneemster aan het WK, eerstejaars junior Jorun Geerts, eindigde als 23ste in dit senioren geweld. Ook Jorun had eveneens een zeer succesvol WK, zowel op de piste als op de weg. Naast meerdere top-6 plaatsen veroverde ze een prachtige 5de plaats op de afvalkoers op de weg en zo wel heel dicht bij een podiumplaats kwam!

Kortom, onze DOUBLEff ladies hebben een meer dan geslaagd WK achter de rug en lieten de thuisblijvers met trots genieten van hun schitterende resultaten op het hoogste inline podium! Gefeliciteerd met jullie resultaten Fran, Jorun en Lianne!

Lees ook het interview met Fran in het Nieuwsblad: https://m.nieuwsblad.be/cnt/dmf20221109_94552688?utm_source=facebook

Foto’s Worldskate - Skateboarding & Roller Sports - Home https://www.cityrun.com.co/ https://www.worldskate.org/ Lianne Van Loon