Over DOUBLEff

DOUBLEff is een inline skate merk, opgericht door Frank Fiers, voormalig inline skater en inline skate coach. Vanuit zijn levenslange passie voor de sport op wieltjes ontwikkelde en ontwierp hij een reeks inline skate materiaal van uitstekende kwaliteit die ook mooi oogt. Als ervaren competitie skater kent hij meer dan wie ook het belang van de kwaliteit van het materiaal waarop je kan vertrouwen voor je trainingen en wedstrijden.

Voor het bereiken van de ultieme prestatie op “de kleine wieltjes” is een uitstekende fysieke en mentale conditie één deel, perfect materiaal een tweede.

Ook na zijn competitieve carrière, als recreatief sporter beseft Frank dat een comfortabele inline skate schoen een belangrijke rol speelt om te kunnen genieten van een skate tochtje. Het belang van bewegen, trainen, een actief leven onderhouden,… is hoe langer hoe meer “common sense” in onze huidige maatschappij. Inline skaten is een heel fijne manier om aan je gezondheid te werken, te genieten van buiten zijn, plezier te hebben met je gezin of met vrienden, of op een hoog niveau wedstrijden te rijden.

DOUBLEff heeft de intentie om jou als recreatief skater of als competitief atleet, te laten meegenieten van onze gedeelde passie op wieltjes door het juiste materiaal aan te bieden, ontwikkeld met liefde voor deze fantastische sport, door een gepassioneerd skater in samenwerking met gepassioneerde bedrijven.

DOUBLEff ondersteunt uw Fun&Fitness ervaring op wieltjes: ben je een recreatief skater, of competitief atleet, je vindt in onze catalogus het materiaal die jij nodig hebt.

DOUBLEff werkt B2B, business to business. Zoek je een verkoopsadres in jouw buurt, contacteer ons via onderstaande contactgegevens.